Moška plešavost oz. androgena alopecija, kot strokovno imenujemo prekomerno izpadanje las je zelo pogost pojav pri moških. Povzroča lahko precej preglavic in načenja samozavest, kar posledično vpliva na kvaliteto življenja.

Lasulje za celo glavo

Lasulje izdelujemo po meri, po kalupu glave stranke in so najboljši približek lastnemu naravnemu lasišču.

Za izdelavo lasulj uporabljamo neobdelane evropske in slovanske t.i. »Slavic hair« lase najboljše kvalitete. Na voljo so ravni, valoviti, skodrani lasje različnih barv in dolžin. Na zahtevo stranke lahko uporabimo tudi obdelane azijske lase.

Več o laseh si lahko preberete TUKAJ.

S svilo prevlečena inovativna mrežica na katero so vpeti lasje omogoča zračnost, zato daje občutek vetra v laseh in lahkotnost. Mrežica je zelo močna in hkrati zelo tanka in fina, da izpade kar se da nevidna. Nanjo je vsak las posebej ročno vpleten s posebno tehniko, da ob česanju ne izpadajo.

Našo lasuljo lahko nosite med vadbo, pod tušem, v savni in celo med plavanjem, saj je zasnovana tako da diha skupaj z vami. Testirali smo jo tudi že na vlakcu smrti, zato so skrbi ob močnejšem vetru povsem nepotrebne.

Lasni vložek

Lasne vložke izdelujemo po meri, na voljo pa imamo tudi nekaj kosov iz zaloge.

Za izdelavo uporabimo najboljšo in najmočnejšo švicarsko mrežico prevlečeno s svilo, zaradi katere so lasni vložki vzdržljivi in udobni.

Za samo namestitev na vrh glave se lahko uporabljajo lepilni trakovi ali pa »clip on« sponke.

Lasje so evropskega porekla in so najkvalitetnejši lasje, ki jih je možno dobiti na trgu. Na zahtevo kupca lahko uporabimo tudi obdelane azijske lase.

Lasni vložki posebnih oblik

Ni izziva, ki ga v našem lasnem ateljeju ne bi mogli rešiti. Naredimo lasne rešitve vseh možnih oblik, lahko le za en predel vašega lasišča.