Moška plešavost oz. androgena alopecija, kot strokovno imenujemo prekomerno izpadanje las je zelo pogost pojav pri moških. Povzroča lahko precej preglavic in načenja samozavest, kar posledično vpliva na kvaliteto življenja.

Lasulje iz naravnih las za celo glavo

Lasne vložke izdelujemo po meri, po kalupu glave stranke in so najboljši približek lastnemu naravnemu lasišču.

Za izdelavo lasulj in lasnih vložkov uporabljamo naravne, neobdelane evropske in slovanske t.i. »Slavic hair« lase najboljše kvalitete. Na voljo so ravni, valoviti, skodrani lasje različnih barv in dolžin oz. lasje, ki so po barvi, dolžini in teksuri enaki vašim.

Več o laseh si lahko preberete TUKAJ.

S svilo prevlečena inovativna mrežica na katero so vpeti lasje omogoča zračnost zato daje občutek vetra v laseh in lahkotnost. Mrežica je zelo močna a hkrati zelo tanka in fina, da izgleda kar se da nevidna. Na njo je vsak las posamezno ročno vpleten s posebno tehniko, da ob česanju ne izpadajo.

Našo lasuljo iz naravnih las lahko nosite med vadbo, pod tušem, v savni in celo med plavanjem, saj je zasnovana tako da diha skupaj z vami. Testirali smo jo tudi v adrenalinskem parku, zato so skrbi ob močnejšem vetru povsem nepotrebne.

Lasni vložek iz naravnih las

Lasne vložke izdelujemo po meri iz naravnih las evropskega porekla.

Za izdelavo uporabimo najboljšo in najmočnejšo švicarsko mrežico prevlečeno s svilo, zaradi katere so lasni vložki vzdržljivi in udobni.

Za samo namestitev na glavo se lahko uporabljajo lepilni dvostranki trakovi ali pa »clip on« sponke.

Vsi lasje so evropskega porekla in so najkvalitetnejši lasje, saj niso kemično obdelani in zagotavljajo večletni brezhibni videz.

Lasni vložki posebnih oblik

Ni izziva, ki ga v našem lasnem ateljeju ne bi mogli rešiti. Naredimo lasne rešitve vseh možnih oblik, lahko le za en predel vašega lasišča.