Lasje so pomemben del ženske identitete in igrajo pomembno vlogo v našem življenju. Na žalost se izpadanje las lahko pojavi kadarkoli, iz različnih razlogov. Nekatere imajo redkejše, nekatere mesta, kjer jim lasje sploh ne rastejo, spet druge pa se soočajo s popolno izgubo las. Po izkušnjah sodeč, so to zelo travmatične preizkušnje.

Verjamemo, da bomo skupaj našli rešitev za vaš problem. Vaša želja po lepih laseh nas motivira. Z našimi lasnimi rešitvami, lasuljami iz naravnih las si boste takoj povrnile občutek lastnih las.

Lasulje iz naravnih las za celo glavo

Lasulje iz naravnih las izdelujemo po meri, po kalupu glave stranke in so najboljši približek lastnemu naravnemu lasišču.

Za izdelavo lasulj uporabljamo naravne neobdelane evropske in slovanske t.i. »Slavic hair« lase najboljše kvalitete. Na voljo so ravni, valoviti, skodrani lasje različnih barv in dolžin.

Več o laseh si lahko preberete TUKAJ.

S svilo prevlečena inovativna mrežica na katero so vpeti lasje omogoča zračnost, zato daje občutek vetra v laseh in lahkotnost. Mrežica je zelo močna in hkrati zelo tanka in fina, da izpade kar se da nevidna. Nanjo je vsak las posebej ročno vpleten s posebno tehniko, da ob česanju ne izpadajo.

Našo lasuljo iz naravnih las lahko nosite med vadbo, pod tušem, v savni in celo med plavanjem, saj je zasnovana tako da diha skupaj z vami. Testirali smo jo tudi v adrenalinskem parku, zato so skrbi ob močnejšem vetru povsem nepotrebne.

Lasni vložek iz naravnih las

Lasne vložke iz naravnih las izdelujemo po meri, na voljo pa imamo tudi nekaj kosov iz zaloge.

Za izdelavo uporabimo najboljšo in najmočnejšo švicarsko mrežico prevlečeno s svilo, zaradi katere so lasni vložki vzdržljivi in udobni.

Za samo namestitev na vrh glave se lahko uporabljajo lepilni trakovi ali pa »clip on« sponke.

Lasje so evropskega porekla in so najkvalitetnejši lasje, ki jih je možno dobiti na trgu.

Zgoščevalni lasni vložek

Izpadanje las ali redčenje las je lahko čustvena izkušnja za ženske vseh starosti, ne glede na vzroke. To lahko spodkopava samozavest in povzroči neželeno spremembo njihove samopodobe.

Ženskam v tej začetni fazi izpadanja las lahko pomagamo z volumizerjem las z velikimi luknjami, da svojim lasem dodajo več volumna. V tem primeru se volumizer pritrdi z “clip-on” glavnički na vaše lase, nato pa se vaše lase povleče skozi luknje v volumizerju, tako da je končni izgled čim bolj naraven.

Zgoščevalni lasni vložek iz naravnih las je namenjen vsem ženskam, ki si želijo večji volumen in bolj bujne lase.

Lasni vložki posebnih oblik

Ni izziva, ki ga v našem lasnem ateljeju ne bi mogli rešiti. Naredimo lasne rešitve vseh možnih oblik, lahko le za en predel vašega lasišča.