Kvaliteta las

Smo trajnostno naravnani, kar pomeni da nam izvor in kvaliteta materialov veliko pomenita. Naš cilj je izdelava lasnih vložkov, lasulj iz naravnih las in drugih po meri narejenih lasnih rešitev, ki vam bodo služile daljše obdobje vašega življenja.

Najboljša kakovost na trgu
Neobdelani evropski in slovanski lasje
Virgin, Remy hair

Kakovost las je za samo obstojnost lasulj oz. sistemov in ostalih lasnih rešitev izrednega pomena.  Za izdelavo naših izdelkov uporabljamo neobdelane in nebarvane evropske in slovanske lase. Prednost evropskih in slovanskih las je poleg same kvalitete tudi v raznolikosti barv.

Na spletu boste lahko našli precej ponudbe industrijsko narejenih lasulj, večinoma iz Kitajske, kjer za izdelavo uporabljajo azijske ali indijske lase. Azijski lasje so v osnovi črne barve. S posebnimi kemičnimi postopki te lase razbarvajo in stanjšajo, da jih pobarvajo v različne barve. Preden jih pobarvajo jim odstranijo lasne kutikule, da se ne vozlajo, na koncu pa jih obogatijo s silikonom, da ustvarijo sijoč videz.

Vsi te kemični postopki in obdelave zelo poškodujejo las, kar močno skrajša obstojnost in življenjsko dobo v lasulji. Silikoni se s časom sperejo, vam pa ostane lasulja s suhimi in poškodovanimi lasmi, katere ni več možno obnoviti. Lasulja oz. sistem iz azijskih las se ob vsakodnevnem nošenju iztroši nekje po pol leta.

Evropski in slovanski ali t.i. »Slavic hair« pa so povsem naravni, mehki lasje, svilnate teksture. Lasnih kutikul ne odstranjujemo, saj s posebnim postopkom vpletanja las poskrbimo da so vse lasne kutikule obrnjene v isto smer, da se ne vozlajo in normalno razčešejo. Ker so lasje, ki jih za izdelavo lasulj narejenih po meri iz naravnih las oz. sistemov uporabljamo pri nas povsem neobdelani, je zato tudi življenjska doba takega izdelka lahko precej daljša.

Vsak las posebej je vpleten v mrežico s posebnim vozlom, s čimer dosežemo naraven videz in pa veliko manj izpadanja las kot pri navadnih lasuljah.