Kvaliteta las

Smo trajnostno naravnani, kar pomeni da nam izvor in kvaliteta materialov veliko pomenita. Naš cilj je izdelava lasnih vložkov, lasulj iz naravnih las in drugih po meri narejenih lasnih rešitev, ki vam bodo služile daljše obdobje vašega življenja.

Najboljša kakovost na trgu
neobdelani naravni evropski in slovanski lasje

Kakovost las je za samo obstojnost lasulj oz. sistemov in ostalih lasnih rešitev izrednega pomena.  Za izdelavo naših izdelkov uporabljamo neobdelane in nebarvane evropske in slovanske lase. Prednost evropskih in slovanskih las je poleg same kvalitete tudi v raznolikosti barv.

Na spletu boste lahko našli precej ponudbe industrijsko narejenih lasulj, večinoma iz Kitajske, kjer za izdelavo uporabljajo večinoma Indijske lase ali pa lase iz drugih azijskih držav, ki so v osnovi črne barve. S posebnimi kemičnimi postopki te lase razbarvajo in stanjšajo, da lahko iz črnih las dosežejo različne barvne oddtenke. Preden jih pobarvajo jim odstranijo lasne kutikule, da se ne vozlajo, na koncu pa jih obogatijo s silikonom, da ustvarijo sijoč videz, ki pa po nekaj mesecih izgine.

Vsi te kemični postopki in obdelave zelo poškodujejo las, kar močno skrajša obstojnost in življenjsko dobo lasulji. Silikoni se s časom sperejo, vam pa ostane lasulja s suhimi, zavozljanimi in poškodovanimi lasmi, katere ni več možno obnoviti. Lasulja oz. sistem iz azijskih las se ob vsakodnevnem nošenju iztroši nekje po pol leta, lahko pa tudi prej.

Evropski in slovanski ali t.i. »slavic hair« pa so povsem naravni, mehki lasje, svilnate teksture, ki niso bili nikoli barvani ali na drug način kemično obdelani. Ker lasje vpleteni v lasuljo ne rastejo je še posebno v predelu konic potrebna nega las z različnimi olji, balzami in maskami. S pazljivim ravnanjem in nego bodo lasje ostali mehki, sijoči in zdravi več let.

Vsak las je posamezno vpleten v mrežico s posebnim vozlom, s čimer dosežemo naraven videz.