Moška plešavost oz. androgena alopecija, kot strokovno imenujemo prekomerno izpadanje las je zelo pogost pojav pri moških. Povzroča lahko precej preglavic in načenja samozavest, kar posledično vpliva na kvaliteto življenja.

Lasulje in lasni vložki iz naravnih las

Moški lasni vložek iz naravnih las

Lasne vložke izdelujemo po meri, po kalupu glave stranke in so najboljši približek lastnemu naravnemu lasišču.

Za izdelavo lasulj in lasnih vložkov uporabljamo naravne, neobdelane evropske in slovanske lase najvišje kvalitete. Na voljo so ravni, valoviti, skodrani lasje različnih barv in dolžin oz. lasje, ki so po barvi, dolžini in teksuri enaki vašim.

Več o laseh si lahko preberete TUKAJ.

Izdelujemo lasulje in lasne vložke primerne za vse vrste izgube las

postopno izpadanje las nad čelom

postopno izpadanje las na temenu

popolna izguba las na celotnem lasišču

postopno izpadanje las na celotnem lasišču

Kvaliteta naših lasnih vložkov in las

Osnova lasnega vložka je s svilo prevlečena inovativna mrežica na katero so vpeti lasje. To lasnemu vložku omogoča zračnost, vam pa daje občutek vetra v laseh in lahkotnost. Mrežica je zelo močna a hkrati zelo tanka in fina, da izgleda kar se da nevidno. Na njo je vsak las posamezno ročno vpleten.
Za samo namestitev lasulje ali lasnega vložka na glavo uporabljamo dvostranske lepilne trakove primerne za uporabo na koži, občasno pa tudi “clip-on” sponke. Silikonski lepilni trakovi poskrbijo, da lasulja oz. lasni vložek nepremično obstane na glavi, ne glede na zunanje dejavnike (močan veter, potenje, uporaba pokrival).

Evropski in slovanski lasje ali t.i. »Slavic hair« so povsem naravni, mehki, svilnate teksture, ki niso bili nikoli barvani ali drugi način kemično poškodovani. Ker so lasje, ki jih za izdelavo lasulj in lasnih vložkov uporabljamo pri nas neobdelani in povsem naravni je zato tudi življenjska doba našega izdelka precej daljša.

Našo lasuljo in lasni vložek lahko nosite med vadbo, med tuširanjem, v savni in tudi med plavanjem saj je zasnovana tako, da diha skupaj z vami. Zaradi močnega dvostranskega lepilnega traku je strah ob močnem vetru in dežju povsem odveč.

Našo lasuljo in lasni vložek iz naravnih las lahko nosite med vadbo, med tuširanjem, v savni in tudi med plavanjem saj je zasnovana tako, da diha skupaj z vami. Zaradi močnega dvostranskega lepilnega traku je strah ob močnem vetru in dežju povsem odveč.

Postopek naročanja lasnega vložka

Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za prvo konzultacijo
Skupaj bomo našli unikatno rešitev, ki se bo ujemala z vašimi željami in potrebami
Sledi izdelava kalupa vaše glave, po katerem bo izdelana lasulja in lasni vložek.
Po končani izdelavi sledi proba lasulje oz. lasnega vložka in stiliranje.
Priskrbeli vam bomo pripomočke, ki jih boste potrebovali za uporabo.

Izbira barve in oblike lasulje oz. lasnega vložka

Evropski lasje so znani po svoji mehkobi in sijaju, prav tako pa tudi po raznolikosti barv, oddtenkov in tekstur.
Za vsako lasuljo in lasni vložek izberemo čop las, ki se popolnoma ujema z vašo naravno barvo, teksturo in z vašimi željami.
Po dogovoru lahko za bolj naraven videz dodamo tudi nekaj sivih las in pramen.

Vse naše lasulje in lasni vložki so unikatni, saj jih izdelujemo individualno glede na predel izgube las. Velikost lasnega vložka določimo skupaj glede na mesto kjer so lasje zelo redki ali pa so te popolnoma izpadli.

Vzdrževanje lasulje in lasnega vložka

Lasulja in lasni vložek lahko tudi po več letih konstantne uporabe izgleda brezhibno. Življenska doba lasulje se ob pravilni negi, vzdrževanju in občasnem dodajanju novih las lahko zelo podaljša. Ker lasje ne rastejo in se ne obnavljajo, je nežnost pri uporabi zelo pomembna.
Lasulja in lasni vložek se lahko umivata doma z primernim šamponom in balzamom. Občasno se lahko uporabijo izdelki za stiliranje in nego las.

Umivanje lasulje in lasnega vložka se izvaja po potrebi. Več o pravilnem umivanju si priberite TUKAJ.

Dovoljena je občasna uporaba izdelkov za stiliranje (fen, likalnik). Priporočena pa je uporaba izdelkov za nego las (olje za lase, maska).

Barvanje celotne lasulje ali lasnega vložka je dovoljeno, ni pa priporočljivo.

Kako do novega lasnega vložka?

Pokličite nas ali pa nam pišite na info@manyana.eu in pogovorili se bomo o vašem problemu in vaših željah. Nato se bomo dogovorili za brezplačno prvo konzultacijo na kateri vam bomo podrobneje predstavili naš način dela, lase in naše izdelke. Skupaj bomo določili najboljšo rešitev prilagojeno vam. Sledi jemanje kalupa glave, določitev barve, dolžine in gostote las.
Lasulje in lasne vložke izdelujemo ročno zato celoten postopek izdelave traja od 3 do 4 mesece. Ko je lasulja oz. lasni vložek dokončan sledita proba in posvet na katerem vas bomo naučili vse o uporabi, o nošenju in negi lasnega izdelka. Skozi celoten proces izdelave vam bomo na voljo za podporo in svetovanje. Po nakupu pa vam bomo še naprej nudili podporo ob morebitnih izivih z lasuljo in lasnim vložkom, ter občasnem dodajanju novih las.

Cenik moških lasnih vložkov

Ker so naše lasulje in lasni vložki unikatni in izdelani za vsakega posameznika posebaj, je tudi cena lasulje in lasnega vložka odvisna od velikosti le tega, dolžine, gostote in barve las. Za vsakega najdemo prilagojeno rešitev, zato vas vabimo, da nas najprej pokličete in nam poveste vaše želje.

info@manyana.eu
040212504 Petra    041665651 Damjana

Pišite nam!

Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
Fill out this field

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali lahko lasni vložek nadomesti poseg presaditve las?

Kandidati za presaditev las morajo pred posegom izpolnjevati kar nekaj pogojev, ki pa so za nekatere lahko velika ovira. Lasni vložek ne zahteva nikakršnih pogojev, zato je lahko odlična alternativa presaditvi las.

Koliko časa traja izdelava lasulje in lasnega vložka?

Lasulje in lasne vložke izdelujemo ročno zato izdelava traja med tremi in štirimi meseci.

Kako se lahko naročim na prvi posvet?

Pokličite nas (Petra 040212504) ali pa nam pišite na naš e-mail naslov info@manyana.eu in dogovorili se bomo za termin, ki bo ustrezal vašim željam.

Ali hormonske in druge agresivne terapije za zdravljenje plešavosti res delujejo?

Ker je soočenje z izgubo las lahko zelo obremenjujoče se ponavadi večina ljudi posluži različnih hormonskih terapij, ki obljubljano ustavitev izpadanja las ali pa celo njihovo ponovno rast. Po naših izkušnjah, v nekaterih primerih terapije delujejo le kratek čas potem pa se izpadanje las ponovi. Te terapije se v večini primerov izkažejo kot prazne obljube, ki lahko na telesu, organih in imunskemu sistemu pustijo škodljive trajne posledice.

Kam lahko pridem na prvi posvet?

Na vsak posvet se je potrebno predhodno naročiti. Po dogovorjenem terminu vas bomo sprejeli v našem salonu v Škofji Loki.

ALI ZZZS krije del stroška lasulje?

Ker naše lasulje in lasni vložki niso smatrani kot medicinski pripomočki vam ZZZS ob nakupu ne povrne dela v višini 80€?