O nas

Že od otroških let dalje so me vedno zanimala vsa ročna dela, ki sem jih odkrivala z odraščanjem, pa naj bo to pletenje, kvačkanje, vezenje, klekljanje in podobno. Zanimalo me je kakšen je postopek ročne izdelave nekega izdelka.  S tem sem pridobila potrpežljivost in natančnost, ki mi pri današnjem delu veliko pomaga.

Življenje me je žal zaznamovalo s problematiko las, zaradi česar sem se mladostna leta obremenjevala z umetnimi, težkimi lasuljami, ki niso dihale in so bile vsestransko neudobne.

V zadnjih 15 letih sem se ukvarjala z raziskovanjem trga, se izobraževala na področju izdelave lasulj, kvalitete las, nege in  vzdrževanja. Ugotovila sem, da so na trgu večinoma dosegljive lasulje nižje kvalitete iz obdelanih azijskih las.

Iz mojih izkušenj sem točno vedela kaj potrebujem. Iskala sem najboljše rešitve, testirala izdelane lasulje in jih izpopolnila do te mere, da lahko rečem, da so izdelane iz najboljših materialov, iz najkvalitetnejših las, kar pripomore k temu, da se naše izdelke udobno lahko nosi več let in so zelo obstojni.

Sedaj ko so otroci odleteli iz gnezda, sem le našla čas in nabrala dovolj izkušenj, da z mojimi izdelki pripomorem h kvalitetnejšemu življenju ljudi, ki se spopadajo s podobnimi težavami izgube las.

Z veseljem sem se predala novi izkušnji, ki jo želim deliti tudi z vami.

Damjana

Tehnodiesel d.o.o. Manyana lasni atelje
Suha 23
4220 škofja Loka
Slovenija

040 212 504
info@manyana.eu

Pišite nam!

Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
Fill out this field