Lasje so pomemben del ženske identitete in igrajo pomembno vlogo v našem življenju. Na žalost se izpadanje las lahko pojavi kadarkoli, iz različnih razlogov. Nekatere imajo redkejše, nekatere mesta, kjer jim lasje sploh ne rastejo, spet druge pa se soočajo s popolno izgubo las. Po izkušnjah sodeč, so to zelo travmatične preizkušnje.

Verjamemo, da bomo skupaj našli rešitev za vaš problem. Vaša želja po lepih laseh nas motivira. Z našimi lasnimi rešitvami, lasuljami iz naravnih las si boste takoj povrnile občutek lastnih las.

Ženske lasulje in lasni vložki iz naravnih evropskih las

Ženska lasulja svetlo rjave barve.

Lasulje iz naravnih las izdelujemo po meri, po kalupu glave stranke in so najboljši približek lastnemu naravnemu lasišču.

Za izdelavo lasulj uporabljamo naravne neobdelane evropske in slovanske  lase najvišje kvalitete. Na voljo so ravni, valoviti, skodrani lasje različnih barv in dolžin oz. lasje, ki so po barvi, dolžini in teksuti enaki vašim.

Več o laseh si lahko preberete TUKAJ.

Izdelujemo lasulje in lasne vložke primerne za vse vrste izgube las

začetno izpadanje las na vrhu glave

popolna izguba las na vrhu glave

krožno izpadanje las po lasišču

popolna izguba las na celotnem lasišču

Kvaliteta naših lasulj, lasnih vložkov in las

S svilo prevlečena inovativna mrežica na katero so vpeti lasje omogoča zračnost zato daje občutek vetra v laseh in lahkotnost. Mrežica je zelo močna a hkrati zelo tanka in fina, da izgleda kar se da nevidna. Na njo je vsak las posamezno ročno vpleten.
Za samo namestitev lasulje ali lasnega vložka na glavo uporabljamo dvostranske lepilne trakove primerne za uporabo na koži, občasno pa tudi “clip-on” sponke. Silikonski lepilni trakovi poskrbijo, da lasulja oz. lasni vložek nepremično obstane na glavi, ne glede na zunanje dejavnike (močan veter, potenje, uporaba pokrival).

Evropski in slovanski lasje ali t.i. »Slavic hair« so povsem naravni, mehki, svilnate teksture, ki niso bili nikoli barvani ali drugi način kemično poškodovani. Lasnih kutikul ne odstranjujemo, saj s posebnim postopkom vpletanja las poskrbimo, da so vse lasne kutikule obrnjene v isto smer, da se ne vozlajo in normalno razčešejo. Ker so lasje, ki jih za izdelavo lasulj in lasnih vložkov uporabljamo pri nas neobdelani in povsem naravni je zato tudi življenjska doba našega izdelka precej daljša.

Našo lasuljo in lasni vložek iz naravnih las lahko nosite med vadbo, med tuširanjem, v savni in celo med plavanjem saj je zasnovana tako, da diha skupaj z vami. Zaradi močnega dvostranskega lepilnega traku je strah ob močnem vetru, dežju povsem odveč.

Postopek naročanja in izdelave lasulje

Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za prvo konzultacijo
Skupaj bomo našli unikatno rešitev, ki se bo ujemala z vašimi željami in potrebami
Sledi izdelava kalupa vaše glave, po katerem bo izdelana lasulja in lasni vložek.
Po končani izdelavi sledi proba lasulje oz. lasnega vložka in stiliranje.
Priskrbeli vam bomo pripomočke, ki jih boste potrebovali za uporabo.

Izbira barve in oblike lasulje oz. lasnega vložka

Evropski lasje so znani po svoji mehkobi in sijaju, prav tako pa tudi po raznolikosti barv, oddtenkov in teksture. Za vsako lasuljo in lasni vložek izberemo čop las, ki se popolnoma ujema z vašo naravno barvo, teksturo in vašimi željami.
Po želji dodamo tuki nekaj sivih las ali pramen.

Vse naše lasulje in lasni vložki so unikatni, saj jih izdelujemo individualno glede na predel izgube las. Velikost lasnega vložka in lasulje določimo skupaj glede na predel kjer so lasje zelo redki ali pa so te popolnoma izpadli.

Vzdrževanje lasulje in lasnega vložka iz naravnih las

Lasulja in lasni vložek lahko tudi po več letih konstantne uporabe izgleda brezhibno. Življenska doba lasulje se ob pravilni negi, vzdrževanju in občasnem dodajanju novih las lahko zelo podaljša. Ker lasje ne rastejo in se ne obnavljajo, je nežnost pri uporabi zelo pomembna.
Lasulja in lasni vložek se lahko umivata doma z primernim šamponom in balzamom. Občasno se lahko uporabijo izdelki za stiliranje in nego las.

Umivanje lasulje in lasnega vložka se izvaja po potrebi. Več o pravilnem umivanju si priberite TUKAJ.

Barvanje celotne lasulje ali lasnega vložka je dovoljeno, ni pa priporočljivo.

Dovoljena je občasna uporaba izdelkov za stiliranje (fen, likalnik). Priporočena pa je uporaba izdelkov za nego las (olje za lase, maska).

Kako do nove lasulje?

Pokličite nas (Petra 040212504) ali pa nam pišite na info@manyana.eu in pogovorili se bomo o vašem problemu in vaših željah. Nato se bomo dogovorili za brezplačno prvo konzultacijo na kateri vam bomo podrobneje predstavili naš način dela, lase in naše izdelke. Skupaj bomo določili najboljšo rešitev prilagojeno vam. Sledi jemanje kalupa glave, določitev barve, dolžine in gostote las.
Lasulje in lasne vložke izdelujemo ročno zato celoten postopek izdelave traja od 3 do 4 mesece. Ko je lasulja oz. lasni vložek dokončan sledita proba in posvet na katerem vas bomo naučili vse o uporabi, o nošenju in negi lasnega izdelka. Skozi celoten proces izdelave vam bomo na voljo za podporo in svetovanje. Po nakupu pa vam bomo še naprej nudili podporo ob morebitnih izivih z lasuljo in lasnim vložkom, ter občasnem dodajanju novih las.

Ženski lasni vložek iz naravnih las, za izgubo las na vrhu glave.

Cenik ženskih lasulj in lasnih vložkov

Ker so naše lasulje in lasni vložki unikatni in izdelani za vsakega posameznika posebaj, je tudi cena lasulje in lasnega vložka odvisna od velikosti le tega, dolžine, gostote in barve las. Za vsakega najdemo prilagojeno rešitev, zato vas vabimo, da nas najprej pokličete in nam poveste vaše želje.

info@manyana.eu
040212504 Petra    041665651 Damjana

Pišite nam!

Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
Fill out this field

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali lahko lasni vložek nadomesti poseg presaditve las?

Kandidati za presaditev las morajo pred posegom izpolnjevati kar nekaj pogojev, ki pa so za nekatere lahko velika ovira. Lasni vložek ne zahteva nikakršnih pogojev, zato je lahko odlična alternativa presaditvi las.

Koliko časa traja izdelava lasulje in lasnega vložka?

Lasulje in lasne vložke izdelujemo ročno zato izdelava traja med tremi in štirimi meseci.

Kako se lahko naročim na prvi posvet?

Pokličite nas (Petra 040212504) ali pa nam pišite na naš e-mail naslov info@manyana.eu in dogovorili se bomo za termin, ki bo ustrezal vašim željam.

Ali hormonske in druge agresivne terapije za zdravljenje plešavosti res delujejo?

Ker je soočenje z izgubo las lahko zelo obremenjujoče se ponavadi večina ljudi posluži različnih hormonskih terapij, ki obljubljano ustavitev izpadanja las ali pa celo njihovo ponovno rast. Po naših izkušnjah, v nekaterih primerih terapije delujejo le kratek čas potem pa se izpadanje las ponovi. Te terapije se v večini primerov izkažejo kot prazne obljube, ki lahko na telesu, organih in imunskemu sistemu pustijo škodljive trajne posledice.

Kam lahko pridem na prvi posvet?

Na vsak posvet se je potrebno predhodno naročiti. Po dogovorjenem terminu vas bomo sprejeli v našem salonu v Škofji Loki.

Ali ZZZS krije del stroška lasulje?

Ker naše lasulje in lasni vložki niso smatrani kot medicinski pripomočki vam ZZZS ob nakupu ne povrne dela v višini 80€?

Ženska lasulja iz naravnih las blond barve.
Ženska lasulja iz naravnih las
Lasulja iz naravnih sivih las.