Lasni vložki iz naravnih las

Blog

Lasni vložek iz naravnih las ali toupee služi kot pripomoček, ki prekrije goli del lasišča oziroma del glave kjer smo lase izgubili.

Za najboljši videz toupee-ja je potrebno obojestransko sodelovanje. Ker je vsaka pričeska edinstvena, je tak tudi naš pristop. Vsaka lasna rešitev ročno izdelana po meri iz naravnih evropskih las. To pomeni, da velikost in obliko lasnega vložka, ter pa tudi gostoto las prilagodimo potrebam in željam stranke.

Najpomembnejše vprašanje pa je seveda: “Kako poskrbimo, da lasni vložek iz naravnih las ostane neopazen?”

Svilena mrežica oz. švicarska mrežica je zračna, tanka in nežna a vseeno močna, kar omogoča, da je nošenje udobno. Mrežica je vedno v barvi vaše kože, kar pomeni, da jo je zelo težko opaziti.

Lasje so v mrežico ročno vpleteni s posebno tehniko, pri kateri je vsak las posebaj vpleten. Tako zagotovimo naraven izgled lasišča in zmanjšamo odvečno izpadanje las.

Lasni vložek je na glavo oziroma golo mesto pritrjen z močnimi silikonskimi trakci zaradi katerih ga lahko nosite ves dan v različnih vremenskih razmerah, med vadbo, plavanjem, pod tušem in tudi v savni.
Če ima oseba zgolj samo redke lase, pa se lahko lasni vložek iz naravnih las pritrdi z “clip on” sponkami.

Pred začetkom izdelave toupee-ja skupaj določimo barvo dolžino, gostoto in teksturo las. Prav tako naredimo kalup oziroma obris glave, da se lasni vložek iz naravnih las v celoti prilagodi golemu delu lasišča.

Pred naročilom katerekoli lasne rešitve je potreben posvet, na katerega se je potrebno predhodno naročiti. Le tako lahko zagotovimo visoko kvaliteto storitve in izdelka.

Za več vprašanj smo vam na voljo na info@manyana.eu